Share on facebook
Share on reddit
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Den ultimative Shopify Dropshipping Guide i 2020

For mange iværksættere er lanceringen af en Shopify dropshipping butik en fantastisk måde at komme ind i Ecommerce. Vi ved, at bruge tid og penge på at styre dit lager kan være et stort arbejde. Det er derfor, at skabe en e-ecommerce store, der bruger en dropshipping forretningsmodel er en god mulighed, da du ikke behøver at have noget fysisk lager. Du vil have mulighed for at fokusere din værdifulde tid og ressourcer på at udvikle din online butik, og skabe mere salg.

Dropshipping er en fleksibel måde at drive din virksomhed på, og det understøttes af de fleste af de største e-handelsplatforme – herunder den største e-handelsplatform, Shopify. Vi arbejder på at gøre livet lettere for danske online iværksættere, så vi har skabt denne ultimative Shopify dropshipping guide til at hjælpe dig med at starte din egen succesfulde Shopify dropshipping forretning. Brug det som din dropshipping for dummies guide til at komme i gang. Når du er klar til at begynde at finde et fantastisk produkt at sælge online har vi lavet en guide her. Det er super nemt at følge, og på mindre end 50 minutter har du en Shopify dropshipping butik klar.

Hvad er Dropshipping?

Dropshipping er en forretningsmodel, hvor ecommerce iværksættere sælger produkter uden at skulle have noget inventar. Når en butiksejer modtager en ordre fra en kunde, kontakter de blot leverandøren, som derefter sender produkterne direkte til kundens dør. Dropshipping apps som Oberlo (Oberlo) der lader dig tilføje produkter fra forskellige leverandører i din butik nemt og hurtigt.

Dropshipping er den perfekte forretningsmodel for nye online iværksættere. Det er nemt at sætte op og administrere, og det kræver ikke en stor up-front investering. Du kan også køre din dropshipping forretning i din fritid – du behøver ikke at forlade dit job til starte en succesfuld butik. Det er en god måde at teste dine kompetencer indenfor e-commerce på uden at investere en masse penge.

Dropshipping for Dummies Guide

Hvad er Shopify?

Shopify er den førende e-handelsplatform, og det gør det muligt for iværksættere at starte deres egne online butikker. Shopify er enkel at bruge, især en Shopify dropshipping butik, så du vil være i stand til at bygge din egen butik, selvom du ikke har nogen teknisk erfaring. Det er perfekt til iværksættere, der ønsker at lancere deres egen webshop uden besvær. Plus, ved hjælp af Shopify vil give dig adgang til det væld af Shopify temaer og apps, der er tilgængelige på deres platform. 

Hvorfor bruge Shopify?

Shopify er den mest populære ecommerce platform på kloden. Over en halv million iværksættere bruger allerede Shopify til at køre deres virksomheder, hvilket sandsynligvis er grundet det store udvalg af funktioner samtidigt med simpliciteten forbundet med at lave sin egen shopify store. Jeg betrager Shopify, som Apple indenfor E-commerce det er simpelt, funktionelt og altid garenteret høj kvalitet. Derudover hvis du leder efter nogen funktioner, som ikke er medfødt tilgængelige på Shopify, kan du finde en app fra Shopify App Store at supplere dine behov. Tillid er også enorm for Shopify – masser af iværksættere er på udkig efter en e-handels-platform der kan understøtte pålidelige betalinger og hosting og det er præcist hvad Shopify leverer.

Hvordan virker Shopify? 

Nu, hvor vi har besvaret spørgsmålet: “Hvad er Shopify, og hvorfor skal du bruge det?” er det tid til at give noget indigt i hvordan det rent faktisk virker. Dybest set fungerer Shopify som grundlaget for din ecommerce forretning. Det er en e-handels-platform, der giver iværksættere med det fundament, de har brug for at starte og designe deres butik, og det backend kan du køre din virksomhed uden hosting gebyrer. Du betaler Shopify’s rimeligt prissat månedlige gebyrer(29 USD), og derefter kører din webshop uden problemer – du kan stole på at Shopify vil holde alt bag din butik oppe at kører, mens du fokuserer på at skabe salg og skalere din virksomhed. Alt dette er gældende for Shopify dropshipping butikker – De vil følge de samme regler som din gennemsnitlige Shopify butik med lager, men du skal bare installere Oberlo app til at købe produkter.

Hvorfor skulle du begynde Dropshipping på Shopify?

Dropshipping er den perfekte forretningsmodel for iværksættere der ønsker at starte deres egen virksomhed med en mindre up-front investering, samtidigt er Shopify den simpleste & billigste platform, du kan bruge til at skabe og drive din butik.

Når du dropshipper på Shopify, behøver du aldrig at bekymre dig om overskydende lagerbeholdning, da du altid kun bestiller den nødvendige mængde produkter for at imødekomme efterspørgslen fra dine kunder. Dette system er i modsætning til en typisk ecommerce virksomhed, som indebærer enten fremstilling af produkter eller købe produkter fra en grossist i større partier.

Hvis du planlægger at bruge Shopify med Oberlo dropshipping, vil du være i stand til at styre din beholdning med blot et par klik – endnu en grund til, at Shopify dropshipping er så enkelt. 

Hvordan kan denne dropshipping guide hjælpe mig?

Vores dropshipping guide vil hjælpe dig med at forstå, hvor nemt det er at starte din egen butik. Nogle gange er det svært at starte noget, der virker meget komplekst, men denne dropshipping guide bryder processen ned i lette trin så du kan blive en succes fra begyndelsen. Vores dropshipping guide er grundig og dækker hvert skridt du skal tage for at starte en dropshipping butik på Shopify med Oberlo.

7 trin til at starte Dropshipping på Shopify

I dette afsnit af vores Shopify dropshipping for dummies guide, vil vi guide dig gennem alle de trin, du skal tage for at oprette din egen webshop. Vi viser dig vores bedste tips til hver fase du går igennem, og i slutningen af dette har du en fuldt funktionel Shopify dropshipping butik, der kan begynde at tjene penge i dag. Her er de trin, du skal tage for at åbne en dropshipping butik med Shopify.

Sådan Dropshipper du

1. Navngivning af din Shopify Dropshipping Butik

Dette er det første skridt, du vil tage i retning af at åbne din Shopify dropshipping butik. Her er nogle top tips til at komme op med et navn til din onlinebutik:

  • Hold det enkelt.
  • Vær kreativ.
  • Gør det mindeværdigt.

Vi er gået et skridt videre for at gøre det nemt for dig at vælge dit Shopify dropshipping butiksnavn. Alt du skal gøre er at bruge Shopify’s online Generator af firmanavn, skal du indtaste et ord, som dit firmanavn skal indeholde, og klik på “Generer navne”. Du vil blive præsenteret med en liste over firmanavne, hvorfra du kan vælge din favorit til at være din Shopify dropshipping butik navn. Ikke alene vil det spare dig for en masse tid, men det er også helt gratis at bruge.

Når du har fundet nogle ideer til navnet på din Shopify dropshipping butik, skal du kontrollere, hvad der er tilgængeligt. Hvis du er kommet op med et navn som “Denim Clothing Store,” er det sandsynligvis allerede i brug. Du kan kontrollere dette ved hjælp af Google-søgning og også søge efter, om der er et .com Domæne som allerede anvendes.

2. Oprettelse af en Shopify-konto

Oprettelse af en konto til din Shopify dropshipping butik er en enkel og hurtig proces. Du kan prøve Shopify gratis igennem vores affiliate link til Shopify Her (Husk du har 14 dages gratis prøvetid)

Angiv din mailadresse i dette felt. Du bliver derefter bedt om at oprette en adgangskode til din konto og indtaste det navn, du har besluttet for din Shopify dropshipping butik. Næste skal du udfylde et par spørgsmål om din oplevelse med e-handel, sammen med et par personlige oplysninger.

Når du har fuldført dette, vil din Shopify-konto være oppe at køre. Derefter skal vi konfigurere indstillingerne for at starte din Shopify dropshipping-konto.

3. Optimering af indstillingerne for din shopify konto

På dette tidspunkt i vores Shopify dropshipping guide, vil vi gå gennem indstillingerne for din nyoprettede Shopify konto. Dette trin er afgørende, så du kan modtage penge fra dine kunder, oprette dine butikspolitikker og oprette dine forsendelsespriser.

Betalingsoplysninger

Det første, du skal gøre, er at tilføje en betalingsmåde til din Shopify dropshipping butik. Dette er et vigtigt skridt, da du ikke vil være i stand til at modtage penge fra kunder, hvis du ikke tilføjer en betalingsmåde.

Hvis du vil tilføje betalingsoplysninger, skal du have adgang til Shopifys side “Indstillinger”. Herfra skal du blot vælge fanen “Betalinger” til venstre og tilføje dine betalingsoplysninger.

shopify dropshipping

Vi anbefaler, at du tilføjer en Paypal konto her. Hvis du ikke har en konto, kan du tilmelde dig en på blot et par minutter – det er en simpel proces, selvom du ikke er teknisk dygtig. Ellers kan du også tilmelde din bankkonto og benytte dig af Shopify’s allerede integreret betalingssytem Stripe.

Butikspolitikker

Når du lancerer din egen Shopify dropshipping butik, skal du sørge for, at du har oprettet de nødvendige butikspolitikker. Shopify har skabt et nyttigt værktøj, der automatisk genererer en standardiseret politik om beskyttelse af personlige oplysningerrefusionspolitikOg vilkår og betingelser til din butik.

Du kan få adgang til dette værktøj fra Shopifys indstillinger. Klik på fanen “Kassen”, og rul ned til bunden for at finde de felter, der blev nævnt.

dropshipping with Shopify

Klik på “Generer” knappen også har du de engelske standard terms.

Fragtpriser

Det er afgørende, at din Shopify dropshipping butik har klare fragtpriser. Vi anbefaler, at du altid tilbyder gratis forsendelse, da dette er den nemmeste løsning. Hvis du tilbyder separate forsendelsespriser for forskellige regioner, kan det blive forvirrende, så du skal blot indarbejde dine forsendelsesgebyrer i prisen på dine produkter og gøre forsendelse gratis. For eksempel, hvis du planlægger at sælge en T-shirt til $ 20, hæv prisen til $ 25 og tilbyd gratis forsendelse istedet. Brug GRATIS FORSENDELSE! som en del af din Shopify dropshipping markedsføring, da vil hjælpe dig med at sælge dine produkter.

Du kan indstille gratis forsendelse i din butik ved at få adgang til fanen “Forsendelse” i dine Shopify-indstillinger.

Shipping zones

Slet alle de indenlandske forsendelseszoner og tilføj “Free International Shipping” i afsnittet “Resten af verden”. Så skal du vælge “Pris: Gratis forsendelsespris”, så er du færdig.

4. Lancering af din Shopify Dropshipping Store

Du har nu tilføjet alle de nødvendige oplysninger, som du skal bruge for at starte din Shopify dropshipping butik.

Hvis du vil starte din butik, skal du blot finde indstillingen “Salgskanaler” på dine Shopify-indstillinger. Herfra skal du vælge indstillingen “tilføj en onlinebutik”.

The dummies guide to dropshipping

Når du er færdig med dette har du en online butik, som er oppe og køre!

5. Design din Shopify Dropshipping Store

I dette afsnit af vores Shopify dropshipping guide, Vil vi gå igennem betydningen af designet for din ecommerce butik, og vi vil tale om nogle vigtige punkter du burde overveje. Designet af din Shopify dropshipping butik vil have stor betydning, da det vil være, hvordan du præsenterer din butik og dit brand. 

At have en æstetisk tiltalende butik er lige så vigtigt, som en fysisk tøjbutik der har et flot butiksvindue. Det er en køberens første indtryk af din virksomhed, og første eksponeringer tæller. 

Når det kommer til design, er der to hovedaspekter, som du skal tage i betragtning, når du designer din Shopify dropshipping butik – dit tema og dit logo.

Vælg et tema på Shopify

Shopify Website Themes

Shopify har en indbygget temabutik som du vil være i stand til at bruge til at købe en bred vifte af temaer. Du vil finde både gratis muligheder og premium muligheder. Undersøg rundt derinde og vælg det bedste tema til din butik ud fra dine økonomiske ressourcer – hvis du starter din butik med et lille budget, vil jeg råde dig til at vælge et gratis tema.

Det kan være vanskeligt at afgøre, hvilket tema du skal gå efter. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet et indlæg her der hjælper dig afgøre, hvilket tema passer bedst. Dette indlæg dækker emner som hvad du bør overveje, før du vælger et tema, detaljer om gratis Shopify temaer, hvordan du tilpasser Shopify temaer, og mange flere relaterede emner.

Opret et logo til din butik

Logoet for din Shopify dropshipping butik vil hjælpe kunderne med at huske dit brand. Tag dig tid til at overveje, hvordan du vil have dit logo til at se ud, og hvordan det vil passe ind i resten af din butiks design.

Oprettelse af et logo kan lyde som en hård og tidskrævende opgave. Men med Shopify’s gratis online Logo Maker du vil være i stand til at generere dit foretrukne logo på under et par minutter. Alt du skal gøre er at eksperimentere med skrifttyper, farver, ikoner og positionering for dig at udvikle det perfekte logo for dit brand. Det kan du gøre Her.

Hvis du er interesseret i at skabe dit eget logo, så kan du bruge grafisk design software, som Photoshop eller Canva. Du kan også outsource grafikdesign af høj kvalitet fra freelance platforme, ligesom Upwork eller Fiverr, til en overkommelig pris. Undgå at betale dyre domme for et logo hos en dansk virksomhed – det er slet ikke nødvendigt.

Når du har fundet dit tema og logo vil din butik begynde at være klar. Hvis du leder efter yderligere inspiration, kan du tjekke se 40 gode eksempler på flotte hjemmesider her.

6. Dropshipping på Shopify Med Oberlo

shopify dummies guide to dropshipping

Når du har sorteret designet af din Shopify dropshipping butik, skal du begynde at tilføje produkter, så du kan begynde at generere indtægter. Hvis du vil tilføje produkter som du kan dropshippe, skal du installere Oberlo, som er et af de mest populære Shopify værktøjer.

Når du har installeret Oberlo med Shopify, skal du tilføje en kategori til din Shopify butik. Navngiv denne kategori efter den type produkter, du skal sælge. Hvis du tænker på starte en online T-shirt forretning, så blot navngive denne kategori “T-shirts.”

Hvis du leder efter produktideer, kan du se vores liste over unikke dropshipping produkter. Og hvis du er interesseret i at forstå hvordan man vælger produkter at sælge, kan du læse om det her.

shopify dropshipping for dummies guide


Når Oberlo-Shopify-integrationen er installeret, kan du bruge Oberlo-appen til at søge efter produkter, som du er interesseret i at sælge. Klik på importknappen på alle produkter, du gerne vil sælge, og de importeres direkte til din Shopify dropshipping butik.

7. Skab dit første salg

dropshipping on shopify for dummies guide

Nu er det tid til at skabe omsætning og salg med din Shopify dropshipping butik. Det er usandsynligt, at du vil generere en enorm mængde trafik fra blot at starte din butik, så vi anbefaler, at du bruger marketingkampagner til at tiltrække potentielle kunder til din butik.

Tag et kig gennem de forskellige markedsføringskanaler som er tilgængelige, og undersøg hvilken en vil fungere bedst at drive trafik til din Shopify dropshipping Butik. Hvis du tror, at du vil excellere i  Facebook-annoncering test nogle kampagner og juster afhængig af resultatet. Hvis du vil prøve på Instagram, gå efter det. Det vigtigste er at teste og du vil snart finde ud af, hvilke marketingstrategier fungerer bedst for din e-commerce forretning.

Nu er det din tur

Du er nu ejer af din egen Shopify dropshipping butik. Tillykke!

Vi har dækket meget i denne Shopify dropshipping guide, men du vil lære endnu mere, mens du rent faktisk får dine hænder beskidte driver din egen virksomhed. Der er ingen grænse for, hvor mange penge du kan tjene med din onlinebutik, så det på tide at begynde at skabe salg og generere omsætning. Held og lykke!

Hold dig opdateret med de nyeste E-commerce trends og nyheder i Danmark

Vi skriver jævnligt guides der hjælper dig tjene mere på din webshop, case studies af danske webshop ejere og nyheder indenfor e-commerce specifikt i Danmark.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hold din webshop opdateret med nye trends her

Top Posts

Hvorfor vælge Shopify?

Shopify er den hurtigste måde at komme igang med din webshop. De fjerner de tekniske problemer og har 24/7 support til at hjælpe dig med at komme igang.

Prøv Shopify

Flere Artikler