Share on facebook
Share on reddit
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Hvorfor vi bruger NordicWay (og du også burde)

Kender du det når du finder et tilbud så godt, at du næsten føler du burde betale mere for det?

Sådan har vi det med NordicWay, de tilbyder en fuld webhosting pakke til en god pris.

Det er højst sandsynligt den bedste webhost til nye bloggere på WordPress eller andre sider, da de har en hurtig 1-klik installation også er du igang.

Her er 6 andre gode grunde til NordicWay er den bedste web host til danske bloggere.

24/7 Dansk kundeservice

Du er ny, du har et problem med WordPress? Intet problem du kan skrive til deres danske kundeservice, som svarer med det samme.

De fleste hosts hjælper ikke med opsætningen af din hjemmeside og andre spørgsmål du har, men her går NordicWay et ekstra skridt og hjælper dig hele vejen over målstregen.

Indbygget WordPress Caching

Når din hjemmeside begynder at få en stor mængde trafik er caching et must. Ingen host kan håndtere et stort spike i trafik uanset hvor gode de er.

Problemet er at caching kan være kompliceret at opsætte korrekt. Der findes nogle gode WordPress plug-ins som kan hjælpe din på vej så som WP Super Cache.

Uanset hvad sørger NordicWay for at din hjemmeside altid er hurtig og kan håndtere store mængder af trafik igennem caching.

Indbygget CDN integration

Et Content Delivery Network (CDN) er en livsredder når du får en masse trafik. Det kan samtidigt gøre din hjemmeside hurtigere på normale dage.

Opsætningen af en CDN er et teknisk mareridt.

De gode nyheder:

NordicWay gør dette for dig. Du skal bare installere WordPress til dit domæne og så er du klar.

Gratis HTTPS beskyttelse (SSL certifikat)

Du modtager til SSL certifikat når du køber dit domæne host NordicWay, som informerer dine kunder om at din hjemmeside er sikker at browse.

Det skaber kredibilitet og troværdighed hos dine læsere og hvis du har tænkt dig at skabe et affiliate site er dette to meget essentielle egenskaber dit domæne skal have.

Derudover ser Google SSL certifikater som et ranking signal, hvilket betyder hvis du ikke har det skader de din Google placering.

NordicWay sørger for at du automatisk har det hele og er klar til at ranke på Google.

Daglig backup

Denne egenskab er svær at finde hos mange hosts.

Tilbage i tiden var dette standarden indenfor web hosting, men nu til dags laver de fleste ugentlige backups, hvilket betyder at hvis du har skrevet 5 artikler i løbet af en uge kan du risikere at miste dem alle hvis din web host ikke tilbyder daglige backups.

NordicWay sørger for at ingen af din data går tabt og hvis du oplever nogle problemer kan du altid kontakte deres 24/7 support.

Afsindig god pris

Sidst men ikke mindst lad os tale pris.

NordicWay er meget overkommeligt. Lige nu har de et tilbud hvor du kune betaler 9,50 kr. om måneden de første 12 måneder. 9,50 kr. det er altså stort set ingen omkostninger forbundet med at komme igang hos dem.

Vi kan ikke andet end anbefale deres fantastiske hosting, support og generelle services.

Se deres Webhotel Løsning her

Du kan takke os senere ;-)…

Bedste hilsener,

Anders Kristiansen
Indehaver
MakeALivingOnline.dk

Hold dig opdateret med de nyeste E-commerce trends og nyheder i Danmark

Vi skriver jævnligt guides der hjælper dig tjene mere på din webshop, case studies af danske webshop ejere og nyheder indenfor e-commerce specifikt i Danmark.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hold din webshop opdateret med nye trends her

Top Posts

Hvorfor vælge Shopify?

Shopify er den hurtigste måde at komme igang med din webshop. De fjerner de tekniske problemer og har 24/7 support til at hjælpe dig med at komme igang.

Prøv Shopify

Flere Artikler