Share on facebook
Share on reddit
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Sådan finder du de perfekte dropshipping produkter

Dropshipping products

Det at finde de produkter du vil sælge i din online butik kan være en vanskelig proces, især hvis du er ny indenfor ecommerce.

Det er trods alt afgørende at din butik er fyldt med varer af høj kvalitet, som du kan sælge til en god pris til dine kunder.

En af de nemmeste måder, du kan opnå dette på, er ved at drive din virksomhed med dropshipping-metoden. Når du har føjet fantastiske produkter til din dropshipping butik, er der ingen grænse for, hvor stor en fortjeneste som du kan generere.

Vi har oprettet denne artikel for at hjælpe dig med at finde de perfekte dropshipping produkter til din butik. I slutningen af denne artikel vil du være bevæbnet med alle de nødvendige oplysninger, du har brug for at begynde at købe fantastiske dropshipping produkter og komme i gang med din butik i dag.

Hvad er Dropshipping?

dropshipping business model

Dropshipping er en ecommerce forretningsmodel, som gør det muligt for iværksættere at finde og sælge produkter uden nogensinde at skulle have noget inventar.

Når du driver din virksomhed med dropshipping, bestiller du kun produkter fra dine leverandører, når en kunde afgiver en ordre. Du kontaker altså leverandøren, som derefter sender produktet direkte fra deres lager til kundens dør. Det er en problemfri måde at administrere din butiks lager på.

Startomkostninger for en dropshipping virksomhed er markant lavere end typiske e-handelsvirksomheder, som indebærer sourcing produkter og derefter bruge værdifulde ressourcer på at lagre dem, indtil en kunde afgiver en ordre.

Dropshipping åbner op for e-handel og online iværksættersjæle som muligvis ikke har klar til at smidde titusindvis af kroner i en ecommerce butik. Det er en enkel måde at komme i gang på din iværksætterrejse, og det giver dig mulighed for at starte din egen virksomhed med en lav økonomisk risiko.

Hvis du er interesseret i dropshipping har Oberlo en masse fantastiske successhistorier.

Hvorfor virker Dropshipping?

For mange iværksættere der overvejer at starte deres egen ecommerce forretning kan det virke uoverskueligt at bruge energi på: lagerstyring, sourcing, forsendelse og returneringer. Hvis du kører din virksomhed ved hjælp af dropshipping metoden, behøver du aldrig at bekymre dig om at styre din butiks lager. Du kan fokusere på at skabe salg og generere trafik til din hjemmeside.

Det er ligegyldigt om du lige er begyndt din rejse som iværksætter eller om du er en ecommerce veteran. Så er Dropshipping er en enkel og effektiv metode til at drive din forretning på.

Det tidsforbrug du bruger på at drive din butik, vil være helt op til dig. Du behøver ikke engang at forlade dit job for at kunne starte din egen butik. Det kan balanceres omkring dit nuværende liv.

Sådan finder du de perfekte dropshipping produkter

Dropshipping virksomheder tilbyder iværksættere indenfor ecommerce en masse frihed, men der er nogle vigtige punkter du bliver nødt til at tage hensyn til, når du leder efter produkter til din butik. Når du forstår de typer af produkter der egner sig perfekt til en dropshipping butik, vil du være foran konkurrencen og du vil være klar til at begynde at skabe dit første salg.  

Vi tror på at gøre livet lettere for iværksættere, så vi har nedbrudt de vigtigste ting, som du skal overveje, når du søger efter dropshipping produkter til din butik.

1. Find Trending Produkter Som er Perfekte til en Dropshipping Business

finding the perfect dropshipping product

Produkter der i øjeblikket trender er gode muligheder for din dropshipping virksomheds “inventar”. Når du ikke kan identificere hvad de bedste dropshipping produkter er forsøg at se hvilke produkter trender pt. Hvis du formår at source trending produkter til din butik, før de rammer de kommercielle masser, vil du være i stand til at drage fordel af lave marketing gebyrer og etablere dit brand som førende på dette område. Et eksempel på dette kunne at have været den første der solgte “holdnings korrektur” på det danske marked.

Hvis du er interesseret i at finde produkter, der i øjeblikket trender, eller produkter, der sandsynligvis vil være populære i fremtiden, kan du tjekke følgende ressourcer:

Kig igennem disse ressourcer og opret en note, hvis du finder nogle trending produkter, som ville være egnet til din butik. Beslutter du dig for et af trending produkter kan du tage lidt tid til at tænke over hvordan du vil markedsføre disse produkter til din målgruppe. Oberlo har udarbejdet en liste over mest populære produkter du også kan tage et kig på (bemærk dog at der kan være stor konkurrence her).

2. Find et Dropshipping Niche Produkt

Niche Dropshipping Products

Målretning mod en bestemt niche kan være en fantastisk måde at hjælpe din dropshipping butik vækste og generere større indtægter. Tag et kig på Google Trends og foretag noget forskning i nicher, som har et stort potentiale – disse kunne være gode nicher for at få en konkurrencefordel i dropshipping marked. En anden idé er at målrette en sæsonbestemt niche som oppusteligt legetøj, hvilket sandsynligvis vil sælge godt i sommersæsonen. 

Du vil have mindre konkurrence, hvis du kører en niche dropshipping butik, som du vil være rettet mod et mindre publikum. Det betyder, at din markedsføring indsats vil blive meget billigere. Især hvis du tænker på at bruge Facebook-annoncering eller Google Adwords. Det vil også være lettere at rangere din butik på søgemaskiner, når du kører en niche dropshipping butik, hvilket er godt for din virksomheds langsigtede organiske vækst.

Det er vigtigt at bemærke det at starte din butik i en bestemt dropshipping niche betyder ikke at du ikke vil være i stand til at udvide til forskellige områder senere. Når du har cementeret din butik som førende i denne dropshipping niche kan du prøve at tilføje relaterede produkter, som du mener, at dine nuværende kunder vil være interesseret i. Dette vil give dig mulighed for at forgrene sig og tiltrække nye kunder.

3. Konkurrent Undersøgelse

Competitor Product Research

Se på mulige konkurrenter og forskning i deres produkter og hvordan de køber og sælger dem. Kan du forstå deres prisstrategi eller eventuelt forudsige potentielle nye produkter, som de vil sælge? Ved at være et skridt foran dem kan du forblive konkurrencedygtig. Hvis de sælger et produkt, du overvejer, men du kan ikke købe dette produkt til en lignende pris, kan der opstå problemer. Det ville være en god idé at krydse dette produkt fra din liste og finde alternativer. Når du har opbygget et stærkt brand og kundeloyalitet kan du vende tilbage til produktet og undersøge mulighederne.

Konkurrent undersøgelser bør ikke tage hele dagen. Hvis du foretager en hurtig Google-søgning efter et produkt, kan det fremhæve en række konkurrenter på få sekunder. Derfra en hurtig scanning af hjemmesider vil give dig nok oplysninger til at beslutte at sælge et produkt eller ej. Desuden hvis du vælger at kun sælge til det danske marked vil konkurrencen falde markant. Vi har lavet en dybdegående guide til markedsundersøgelser her

4. Søg Social Medier For Produkter Som Sælger

Social Shopping Sites: pinterest influencers

En anden fantastisk måde at generere ideer dropshipping produkter du kan sælge i din online butik er ved at se på sociale shopping platforme. Sociale shoppingsites er ecommerce aktiveret hjemmesider, hvor shopping oplevelsen deles med et socialt netværk af mennesker. Deling kan omfatte at like, kommentere, anbefale eller dele produkter med andre. Den vigtigste forudsætning for sælgere på disse websteder er at bruge andre anbefalinger og indflydelse til at få mere salg.

Sociale shopping sites omfatter:

Kig rundt på disse hjemmesider og undersøg hvordan folk bruger dem. Bemærk, hvordan hver butiks kundeanmeldelser er fremtrædende, og feedback er vigtig for brugeroverfladen. Dette gør det nemt for dig at forske potentielle dropshipping produkter du kan sælge i din butik. Sider som Pinterest har den fordel at du får instant social proof, da du kan se hvad folk elsker og taler om.

5. Tilmeld Dig Onlinefællesskaber For At Finde Produkter Til Dropshipping

Online Communities to Find Products to Dropship

Der er tonsvis af online fællesskaber og forums, hvor du kan deltage og begynde at forske produkter og idéer. Facebook har hundredvis af åbne og tætte fællesskaber, der kan hjælpe dig med at forstå de behov og ønsker folk har i visse områder af verden. Hvis du vil begrænse din dropshipping-virksomhed til et land eller område, kan du begrænse din forskning til grupper på disse områder. Alternativt kan du åbne din søgning til mange forskellige områder eller bare søge efter nichegrupper, der har folk fra hele verden i dem. Der er mange verdensomspændende grupper og fora omkring områder som veganisme, havearbejde, fitness, og så mange andre emner listen er for lang til at nævne dem alle. Tjek disse grupper ud og bemærk, om produkter eller problemer er nævnt. Hvis der nævnes en række problemer find et produkt du kan sælge til at løse problemet.

Bestem din prisklasse

Ligesom med alle virksomheder skal du lave en fortjeneste med dropshipping for at det er en god idé. Når du har gjort din produktforskning og noteret de priser som konkurrenterne har skal du så se på Fragtpriser, leverandørpriser og andre forretningsomkostninger for at afgøre om denne forretningsmodel er til dig og din onlinebutik.  

Rimelige markupmuligheder

Markup on Dropshipping Products

Hjørnestenen i enhver vellykket e-handels-virksomhed er evnen til at generere profit, og dine produkter bør købes med dette i tankerne.

Prøv at finde dropshipping produkter, som du kan sælge for mindst 75 kr. mere end den pris, som du købte dem til. For eksempel, hvis du køber en baseball hat for 50, så prøv at sælge det i din butik for 125 kr.

I dette tilfælde vil dit salg dække den pris, som det kostede dig at købe produktet, forsendelsesomkostninger, omkostningerne ved din markedsføring og stadig efterlade dig med en fortjeneste i sidste ende af transaktionen.

Valg af leverandør til dine dropshipping-produkter

En succesrig dropshipping virksomhed vil have stærke relationer med leverandører der kan forsyne dem med produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Der er en bred vifte af store leverandører til rådighed for e-handel iværksættere over hele verden. Platforme som Oberlo gør det endnu nemmere at finde fantastiske produkter. Dropshipping leverandører, der har en høj feedback score og har været i drift i en lang periode er legitime leverandører, der samtidigt tilbyder en god service. Når du køber produkter til din butik hold dig til pålidelige leverandører, da de er ideelle til en dropshipping forretning.

Håndtering af leveringstider

Når du kører din butik med en dropshipping model, skal du være parat til at håndtere længere leveringstider. Dine produkter kan sendes fra leverandører i Kina, hvilket betyder, at leveringstiderne kan være lidt længere end normalt. Du kan afhjælpe dette problem ved at købe produkter, der har ePacket leveringsmulighed.

ePacket US Shipping Times

Denne leveringsmetode giver mulighed for hurtigere levering af lette produkter fra kinesiske leverandører. Produkter, der vejer op til 2 kg (4,4 lbs) er berettiget til ePacket levering-det er noget, som du bliver nødt til at overveje, når du køber produkter til din dropshipping butikkens beholdning. F.eks. kan butikker som sælger smykker online være i stand til at tage ePacket ruten med lethed. 

Der er en bred vifte af lande, som kan drage fordel af ePacket levering, herunder USA, Canada, Australien, Storbritannien, Irland, New Zealand, Brasilien, Frankrig, Danmark og Tyskland. Du kan se den fulde liste over lande, der kan drage fordel af ePacket levering.

Start Dropshipping i dag

Når du har besluttet dig for de perfekte dropshipping produkter, skal du til at tilføje dem til din butik. Hvis du ikke har oprettet en butik endnu, kan du tjekke vores guide til starte din egen Shopify butik på mindre end 30 minutter. Bare rolig – det er nemt at komme i gang. Vi hjælper dig med at finde det produkt, der opfylder dine dropshipping behov, guide dig til at finde de bedste dropshipping leverandører, hjælpe dig med at fastsætte den rigtige pris og give dig alle de oplysninger, du har brug for at beslutte, hvilken dropshipping niche at udnytte.

Hvis du derimod vælger ikke at dropshippe, men at lagerfører dine produkter har vi også guides til dette. Jeg valgte selv at source og importere produkter til min egen Shopify butik og omsatte for 25.000 kr. allerede to uger efter lancering.

Vi går videre med dropshipping guiden her så når din butik er oppe at køre, kan du installere Oberlo app-det er klart den førende platform til at finde og sælge produkter uden at lagerføre noget. Du kan bruge Oberlo dropshipping til at køre din ecommerce forretning med lethed. Dropshipping er ved at ændre ecommerce industrien, og du kan være en del af det. Som en del af appen giver Oberlo dig mulighed for at gennemgå produkter baseret på deres tidligere ydeevne. Så hvis du var usikker på at sælge et bestemt produkt, kan du kontrollere antallet af gange, hvis der er blevet solgt i de seneste 30 dage til at træffe en endelig beslutning.

Finding Perfect Product to Dropship on Oberlo

Hvis du er stadig på udkig efter ideer for den perfekte dropshipping produkter har vores hjemmeside har tonsvis flere ressourcer til at hjælpe dig træffe den rigtige beslutning.

Det var det – du har nu fået alle de oplysninger, du har brug for at begynde at source dine produkter i dag. Vi ved du kan gøre det!

Hvis du har andre spørgsmål til andre ting om dropshipping, shopify, ecommerce eller andet du gerne vil afklare er vi altid glade for at hjælpe! Skriv endeligt og hav en fortsat god dag :-).

Hold dig opdateret med de nyeste E-commerce trends og nyheder i Danmark

Vi skriver jævnligt guides der hjælper dig tjene mere på din webshop, case studies af danske webshop ejere og nyheder indenfor e-commerce specifikt i Danmark.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hold din webshop opdateret med nye trends her

Top Posts

Hvorfor vælge Shopify?

Shopify er den hurtigste måde at komme igang med din webshop. De fjerner de tekniske problemer og har 24/7 support til at hjælpe dig med at komme igang.

Prøv Shopify

Flere Artikler