Share on facebook
Share on reddit
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Shopify Temaer: Sådan vælger du det bedste Shopify tema til din Webshop

Mellem at vælge dine produkter og lancering af din virksomhed er der et vigtigt skridt – nemlig at finde det bedste Shopify-tema til din butik. Shopify og andre hostede ecommerce platforme gør det super nemt at starte en butik: du skal bare tilmelde dig (gratis 14-dage på Shopify), derefter skal du designe din hjemmeside (gør det nemt og find et godt tema) og tilføje produkter og så er du klar til at begynde at sælge online.

Men hvert trin i processen med at skabe din butik skal nøje overvejes for at lykkes. Ligesom at vælge en produktkategori, der er for bred eller for smal, vil en dårligt designet butik skræmme dine potentielle kunder væk ved første øjekast.

Faktisk viser forskning, at 70% af befolkningen ikke har tillid til dårligt designede hjemmesider.

Men generelt er det ret nemt at finde gode Shopify skabeloner. Siden der er der flere Shopify temaer, du kan vælge imellem, herunder et par gratis Shopify temaer.

I dag vil vi gå gennem nogle af de bedste Shopify temaer til rådighed, og understrege, hvorfor vi mener, de er iblandt de bedste.

Hvad er en webstedsskabelon?

En hjemmeside skabelon, eller et tema, er en allerede klar til at bruge website, som du kan downloade og installere på din eksisterende hjemmeside. Dette er forskelligt fra den traditionelle måde at bygge din butik, som normalt blev gjort fra bunden, da det giver dig mulighed for at skabe et fundament for din butik på få minutter, som du kan bygge videre på senere.

At vælge et tema til din butik vil have en stor indflydelse på, hvordan din butik vil ende med at se, og førstehåndsindtryk har en stor betydning, så du skal ikke bare vælge et tilfældigt gammelt tema.

Det er helt normalt, at du kan føle dig overvældet med ansvar for at vælge det rigtige tema til din virksomhed, og det er derfor, du skal tage et kig på den type hjemmeside, som du ønsker at bygge, og også de forskellige funktioner og tilpasning muligheder, samt det budget og erfaring du har.

Dit website tema vil fastsætte fundamendet for hvordan folk vil opfatte dig, så det er derfor vi vil se på de ting, du skal overveje, før du vælger dit webshop tema.

Sådan vælger du det bedste shopify tema

Okay, nu hvor vi har dækket, hvad en Shopify tema er, er det tid til at komme ind i hvilke overvejelser du burde have for at vælge en Shopify tema for din webshop forretning.

Her er nogle ting, du skal være opmærksom på, før du vælger dit Shopify-tema:

1. Sørg for din Shopify Tema ser bekendt ud

Ifølge Krug’s første lov om brugervenlighed, skal hjemmesiden være åbenlys og selvforklarende. Eller, med hans ord, “Må ikke få dine brugere til at tænke.”

De bedste Shopify temaer følger en konventionelt design og bruge bredt accepterede metoder og layouts. Gratis Shopify temaer følger også de samme design principper.

Dernæst skal du tænke på placeringen af din kurv Og betalingssider – Du vil aldrig skulle lede efter dem i bunden af en hjemmeside.

Shopify temaer er perfekte til din ecommerce butik, da de har et gennemgående tema i deres udseende, hvilke købere er allerede komfortable med. Du vil opdage, at spille det sikkert ved hjælp af et simpelt design er ofte bedst til at konvertere potentielle kunder. Vi mener, at nogle af de bedste Shopify temaer er velkendte og intuitive for din kunde.

Lad os tage et kig på, hvad en dårligt designet ecommerce hjemmeside skabelon ser ud.

Shopify Themes

Ovenstående produkt side har en yderst ukendt udseende. Lad os skinne et lys på alle de ting der forårsager denne forvirring:

 • Produktbilledet placeres mellem produktbeskrivelsen og Call-to-Action knappen Handling/pris.
 • Produktbeskrivelsen i sig selv er ikke fokuseret på de fordele produktet giver til en køberne og det er presset ind i hjørnet af siden.
 • Dette er absolut plads til at tilføje nogle anmeldelser, der kunne øge social proof.
 • Der er en mangel på variation, når det kommer til produkt billederne.
 • Det kan ikke blive sagt nok: produktfotografering er meget vigtigt. Billederne på denne produktside her er en slags endimensional. Prøv at tilføje billeder, der fremhæver produkterne. Du behøver ikke at være en pro til at tage fantastiske produktbilleder – alt hvad du virkelig har brug for, er din smartphone.
 • Funktionerne i dette produkt er ikke klart defineret.
 • Call-to-Action knappen er ikke fremtrædende til at fange opmærksomheden.

Okay, lad os nu tage et kig på produktet side af en ecommerce hjemmeside, der skiller sig ud, fordi den er så strålende.

ecommerce website themes

Ovenstående billede viser et meget genkendeligt Shopify tema for skønhedsprodukter. Lad os tage et kig på alle de fantastiske ting, der gør dette Shopify tema stor:

 • Billederne er betagende. Det fremhæver produktet isoleret og understreger, hvordan produktet ser ud i brug.
 • Der er en meget klar opfordring til handling på siden, du kan bare ikke undgå at se det.
 • Shopify-temaet gør det muligt for denne produktside at være interaktiv. Hvis du flytter markøren rundt om billedet og klikker på, kan du zoome ind på produktet. Du kan også gennemse forskellige billeder med blot et par klik.
 • Denne produktside indeholder en detaljeret beskrivelse af, hvad produktet indeholder, lige ved siden af produktet.
 • Denne produktside giver dig mulighed for nemt at komme til andre produkter, der ligner eller tilhører den samme produktlinje.
 • Du kan blot klikke på plustegnet til højre for “detaljer” og få en masse ekstra oplysninger, der lader dig dykke lige ind i de detaljer, du leder efter.
 • Du kan endda tilføje din e-mailadresse på samme side og tilmelde dig flere opdateringer fra deres produkter.

2. Tænk på dine ressourcer, når du vælger en Shopify Tema

Det er rigtigt at en dynamisk visuel side er ekstremt vigtigt, for at engagere dine besøgende.

Men generelt vælger iværksættere på Shopify temaer med en tendens til at holde sig til enkle layouts, der udnytter bannere.

Så når du vælger et Shopify-tema, skal du beslutte, hvor meget du kan investere i de billeder, du bruger.

Hvis du er på et stramt budget eller gerne vil vente med at smidde en masse kontanter ind, er der overhovedet ikke behov for at bruge store ressourcer på dit Shopify-tema.

Der er masser af gratis Shopify temaer, eller gratis ecommerce temaer, som vil vise sig at være effektiv for din online forretning.

Shopify temaer, selv de gratis er designet til at konvertere, selvom de er enkle i design.

Selv om det ikke kan være dit første valg, vil temaet få arbejdet gjort, som gør at du får dine første par salg. Efterhånden som din virksomheds overskud vokser, kan du geninvestere penge i nogle af de bedste Shopify temaer for at give din butik et mere attraktivt layout.

Hvis du ikke har ressourcer til at designe smukke bannere, behøver du ikke at bruge dem – du kan kigge efter de Shopify temaer, der sætter omdrejningspunktet på produkter i stedet.

3. Se dine produkter på Shopify temaet

Når du gennemser gennem de forskellige Shopify temaer, kan du også se hvordan dine produkter vil se ud på mange Shopify temaer.

Shopify tema designere generelt indsætte professionelle produktbilleder i deres temaer, som passer perfekt til deres stil.

Du kan prøve at kopiere dette ved hjælp af billeder af dine egne produkter, men medmindre du er god til design, bliver det svært at ramme det samme billede når du installerer Shopify temaet i din egen butik.

Hvis du i øjeblikket ikke har produktbilleder af høj kvalitet, er det bedst at undgå ecommerce temaer, som indeholder store produktbilledsektioner.

Shopify Theme

Bika’s hjemmeside tema ser fedt ud, men er du sikker på du vil have billeder af høj kvalitet som denne?

4. Overvej et mobil venlig Shopify Tema

Mobile venlige ecommerce websteder er vigtigere end nogensinde før.

Mere end 50% af salget på Shopify butikker sker på mobile enheder. I betragtning af dette faktum, er det bydende nødvendigt, at du vælger din Shopify tema med den mobile version i tankerne.

Hvorfor?

Tja, hvis din Shopify tema er mobil venligt kommer det til at give en bedre samlet brugeroplevelse for alle dine besøgende på webstedet.

Det er en forholdsvis enkel opgave for dig at fuldføre, når du leder efter en Shopify tema, men de fleste iværksættere glemmer at gøre det.

De tager sig kun tid til at analysere og optimere deres mobiloplevelse Efter De har installeret Shopify tema i deres hjemmeside.

Det er der, du kan komme foran konkurrencen her.

Tjek udseendet af dit Shopify-tema på både din smartphone Og tabletten, før du starter din butik for offentligheden.

Og igen, så prøv at kigge efter mobile layouts, som er velkendte for dine shoppere.

Hvis du tænker på at bruge en gratis Shopify tema, så fortvivl ikke – de er stadig mobil venlige også, ligesom nogle af de bedste gratis Shopify temaer, som koster penge.

Prøv altid at holde mobil venligheden i tankerne, når du leder efter det bedste Shopify tema til din butik.

A Good eCommerce Mobile Theme

Tag et kig på den store webstore tema ved Bika, som tilbyder en meget godt klaret mobil oplevelse.

5. Kig efter Letvægts Shopify Temaer

Prøv at undgå Shopify hjemmeside teamer, som har en masse klodsede elementer som tunge elementer, unødvendige animationer, eller fancy scrollers.

De ovennævnte elementer kan appellere til nogle af dine besøgende på webstedet, men i de fleste tilfælde vil det kun reducere din sidehastighed og skabe unødvendige forhindringer.

Du ønsker, at dit Shopify-tema gør det så nemt som muligt for købere at lande på din hjemmeside, finde de produkter, de er interesserede i, og foretage købet.

Faktisk giver alle de bedste Shopify temaer en letvægts hjemmeside, der fokusere på at gøre kundens shopping oplevelse så let og så hurtigt som muligt.

For yderligere sammenhæng om, hvor vigtige letvægts hjemmesider er – det siges, at hvis Amazons side lastning hastigheder ville falde med et sekund, ville selskabet miste $ 16B i årlige salg.

Det er kæmpestort. Det er også et bevis på, hvor vigtigt det er at være klog, når du vælger dine Shopify temaer.

Selvfølgelig vil tallene være meget mindre for din butik, når du starter ud, men det er vigtigt at huske på, at du har brug for hurtigt Shopify tema.

A Website with Heavy Animations

Unødvendige animationer gør hjemmesiden tung og langsom. Hold dit webbutik tema enkel og ren.

Ansvarsfraskrivelse: Alle de ideer, der er nævnt i denne artikel er vores egen. Du kan finde forskellige tilgange andre steder, og de er ikke nødvendigvis forkert. Vores forslag er rettet mod begyndere, men hvis du har noget at tilføje, kan du dele det i kommentarerne!

Bedste Shopify Temaer 2020

Først sørg for at du har oprettet en Shopify butik. Opret dig her og få 14-dages gratis prøve  www.shopify.com/signup (affiliate link). Indtast din e-mail, navn og Butiksnavn (du kan ændre dit Butiksnavn senere, hvis det er nødvendigt).

At finde det bedste Shopify tema til din butik er ikke nogen nem opgave, men vi er her for at hjælpe.

Når du er i gang, skal du tage over til Shopify Tema Store, og se gennem de mange forskellige Shopify skabeloner og Shopify temaer, der er tilgængelige.

Vi ern en del af Shopify Partners Fællesskabet, og jeg er sikker på at andre Shopify Partners vil også fortælle dig at de endnu ikke har set et dårligt designet tema fra deres officielle butik.

Jeg kan dog ikke garantere det samme for andre ecommerce tema platforme.

Tidligere har jeg har købt et tema, som ikke havde mulighed for at uploade min butik logo.

Det er derfor, generelt Shopify er den sikreste mulighed at vælge.

Men du kan finde mindre almindelige temaer til en overkommelig pris andre steder. Et eksempel her ville være WordPress ecommerce temaer.

WordPress er ikke kun begrænset til blogs og blogging. En af de store ting ved at bruge WordPress er, at du kan bygge stort set ethvert websted.

Dette omfatter blogs, portefølje hjemmesider, business hjemmesider, og e-handels-hjemmesider samt.

Brug WordPress til at bygge et online tema er ikke bare hurtig, men det er også forholdsvis nemt at finde ud af.

Lad os tage et kig på en hjemmeside, der er bygget ved hjælp af WordPress.

wordpress ecommerce themes free

OVER er en tøjbutik, der er bygget ved hjælp af WordPress. Designet er unikt, og de anvendte billeder fremhæve udseendet af webbutik tema. Det har en meget hip design, og web-butikken er baseret på Underscores starter tema.

Endelig, her er listen over nogle af de bedste Shopify temaer og deres udviklere:

Hvis du er en absolut nybegynder er to af de Shopify temaer, som vi anbefaler, er:


Narrative

Narrative er en af de bedste gratis webshop temaer at stole på, hvis du lige er begyndt med din virksomhed.

Det er perfekt, hvis du lige har fået et eller to produkter.

Dette gratis ecommerce tema vil hjælpe dig utroligt at fremhæve dine produkter.

Den er tilgængelig både i desktop og mobil version, som som vi nævnte, anbefales altid for en bedre brugeroplevelse.

Dette ecommerce website tema er meget let, super hurtigt, og flyder problemfrit. Ikke bare det, men det er også smukt designet og bringer opmærksomhed på præcis, hvor du vil have dine kunder til at være.

Så hurtig resumé, hvis du bare lancere din virksomhed, og du har ideelt et eller to produkter, dette er en perfekt Shopify tema at vælge til dig.

Brooklyn

Free Ecommerce Themes

Dette gratis hjemmeside tema er perfekt, hvis du har mere af en generel webstore.

Brooklyn har to stilarter: klassisk og playful.

Den klassiske stil er mere alvorlig, hvor playful stil virker mere farverig og levende til sammenligning.

En af de bedste ting ved dette gratis ecommerce tema er, at det er meget tilpasselig.

Du kan nemt ændre dette Shopify tema i henhold til dine personlige behov og krav.

Oven i det, er det meget hurtigt, det er meget let, det er mobil optimeret, og selvfølgelig er det understøttet af Shopify’s support team.

Disse temaer er lavet af Shopify, og en af de største ting ved dem er den støtte, du modtager fra Shopify, mens du bruger dem.

Shopify har kundesupportinfrastrukturen bag sig, som kan hjælpe dig med dine brugerdefinerede forespørgsler om Shopify-temaerne.

Så lad os sige, at du lige er startet ud, på udkig efter en af de bedste Shopify temaer i 2020, og du virkelig har brug for nogle spørgsmål besvaret.

Når du lige er startet ud med din butik, og er allerede overvældet med en masse valg, gøre din start meget lettere ved at stole på disse enkle, men fantastiske muligheder, Shopify giver dig i form af gratis e-handel temaer.

Du kan også gennemse andre gratis Shopify temaer Her.

Typiske spørgsmål om ecommerce website temaer

Hvad er det bedste Shopify Tema?

Hvis du har ledt efter et endeligt svar på det bedste Shopify tema, har vi desværre fået nogle dårlige nyheder: der er ikke en endelig vinder.

Det bedste Shopify tema for Din forretning kan ende med at være helt anderledes end det tema, at en butik, der fokuserer på en anden niche ville bruge.

Det bedste Shopify tema er en, der passer til din virksomheds æstetik, uden at koste en formue.

Er gratis Shopify Temaer det værd?

Ja. Gratis Shopify temaer tilbyder mange af de vigtigste elementer, der er nødvendige for at skabe en succesfuld butik. Heldigvis vil du stadig være i stand til at tilpasse det til at gøre det til din egen branded butik.

Shopify temaer er meget tilpasselig, og du kan oprette en unik butik, selvom du ikke har den bedste tekniske oplevelse.

Gratis Shopify temaer er måske ikke dit første valg. Men hvis du lige er startet ud med din webshop er det bedre at være forsigtig med, hvad du bruger dine penge på. Når din butik er begyndt at lykkes, kan du geninvestere dem ved at vælge fra en af de mange betalte Shopify skabeloner.

I alle gratis Shopify temaer, vil du være i stand til at tilføje produkter, blogindlæg, bannerbilleder, og meget mere.

Sørg for, at du betaler for dit eget .com-domæne (eller .dk-domæne som kan købes her), da det vil få din butik til at se mere professionel ud og vil hjælpe dig med at øge din konverteringsfrekvens. Samlet set er gratis Shopify temaer den bedste løsning for online iværksættere der kører deres butik på et budget, men de er også brugt af succesfulde store ecommerce butikker.

Hvordan ser en god produktside ud?

Dine produktsider er de vigtigste dele af din butik.

Det er her, du skal lede din annoncekampagner, det er hvor du viser dine tilbud, det er hvor det faktiske salg er startet.

I lyset af dette er det afgørende, at du har flotte produktsider, ellers går du glip af salget.

Vælg dit Shopify tema baseret på dette.

Hvad er must have elementer til Shopify Skabeloner?

De bedste Shopify temaer alle deler de samme must-have elementer.

Ud over elementer som produktbilleder og prisskilte skal din produktside indeholde en særskilt Call-to-Action (i de fleste tilfælde en “Føj til indkøbsvogn”-knap).

Næste en god produktside viser alle relevante oplysninger, men fylder ikke siden.

Du bør have et sted at medtage produktbeskrivelser, detaljer, leveringsoplysninger og returneringer/refusionsoplysninger.

Ideelt set vil du bruge dit Shopify tema til at vise disse i separate faner under produktet, men en simpel beskrivelse fane ville arbejde også.

For at holde dine besøgende opmærksomme bør din produktside desuden ikke være slutsiden i din butik, men det skal i stedet føre til, at andre produkter bliver bedt om at surfe besøgende.

Afsnittet med relaterede produkter fungerer godt, og hvis dit Shopify-tema ikke har et, kan du altid installere en gratis Shopify App.

free Shopify themes

Temaet Copenhagen har en tydelig grøn call-to-action-knap og organiserer de mest relevante oplysninger under fanerne for produktbeskrivelsen.

Bonus: For at holde dit websted troværdigt, tilføje social proof ved hjælp af sikkerhedsbadges eller anmeldelser.

Du kan føje disse i dit Shopify-tema ved at installere apps fra App Store som f.eks. Yotpo (Yotpo).

Hvad er et godt produktsidelayout?

Som jeg nævnte tidligere, et godt produkt side ser bekendt og er intuitiv at bruge.

En webdesignblog, Smashing Magazine, giver et eksempel på, hvor intuitivt det skal være:

…translate the page in Japanese and provide [your visitors] with a task to find something in the page of different language. If [it’s layout is familiar/intuitive], users will be able to achieve a not-too-specific objective, even if they can’t understand a word of it.

Kig på LightInTheBox.com produkt side på tjekkisk – prøv at se, om de sender til USA.  Kan du fortælle hvilken knap er knappen Køb nu?

Light In The Box Product Page

Du behøver ikke at gøre dette for hver side på din handel butik, men dette vil virkelig teste kundeoplevelsen med din Shopify tema, hvis du gør.

Hvordan ser en god kategoriside ud?

Overvej de ting, vi talte om ovenfor (Tænk på dine produkter, Tænk Mobile, osv.) og bare sørg for det er nemt at navigere, uden en masse rod eller unødvendige elementer.

De bedste Shopify temaer typisk give en god kategori side, der består af en klar titel, nem navigation sidebjælke, og en ren liste over produkter. For at få et bedre overblik over, hvordan det skal se ud, her er et eksempel:

A Good Category Page

En omfattende kategori side fra ELLA tema.

Hvordan ser en god startside ud?

Fra min egen erfaring, landingsside for ecommerce der er for det meste besøgt af gentagne kunder og henvisninger er hjemmesiden – så brug det til at tjene begge målgrupper:

 1. Vis dine nyeste produkter for at interagere med tilbagevendende besøgende.
 2. Fortæl din butiks vigtigste value proposition, fremvis dine bestsellere, og inkluder tillids øgende elementer (sikkerhedsbadges, osv.) for at engagere henvist trafik.
 3. Skab en venlig atmosfære, der vil lokke potentielle kunder til at lave et salg.

Hvis du ikke har ressourcer til at designe en flot skyder og opdatere den ofte, skal du ikke medtage den på din startside, eller du kan skræmme dine kunder væk.

Markér det som noget, du kan føje til dit Shopify-tema senere.

Overraskende nok mener nogle faktisk at en slider (slideshow af billeder) er en konverterings dræber. At have kun ét banner konverterer typisk bedst.

best Shopify themes

The Connoisseur tema byder besøgende velkommen med en del af fremhævede mærker til at give butikken mere troværdighed og griber udsigtenopmærksomhed med nye produkter.

Hvordan tilpasses Shopify Templates?

I sidste ende vil selv de bedste Shopify skabeloner blive tilpasset af dig. Siden du ikke behøver at programmere gør Shopify det nemt at bruge redigerings panelet til at redigere udseendet af dit tema.

Bare gå til Online Store ” Temaer ” Tilpas tema, og på højre sidebar, vil du se hver sektion af dit tema: Sidehoved, Krop, Sidefod, osv. “Drag & drop”

Leg med hver for at få følelsen af, hvad der kan gøres med Shopify tema, som du har valgt.

Avanceret redigering: Medmindre du er udvikler, bør du undgå at ændre skabelonkoden. Ofte gange, ændre koden vil betyde, at du vil ende med at offentliggøre fejl, såsom fejl på den mobile Shopify tema eller ødelægge andre elementer på den anden side af din side. Nogle af de bedste Shopify temaer vil komme med tilpasning hjælp direkte fra bygherren, men det er usandsynligt med gratis Shopify temaer.

Okay – det er det for i dag. Det var vores opsummering af nogle af de bedste Shopify temaer for 2020, og vores overblik over de ting, du skal overveje, når du leder efter en Shopify tema til din egen butik.

Tror du, vi gik glip af oplysninger om Shopify temaer? Var der et specifikt Shopify tema, som du elsker, som vi gik glip af vores liste?

Lad os vide i kommentarene nedenfor – vi læser dem alle.

Hold dig opdateret med de nyeste E-commerce trends og nyheder i Danmark

Vi skriver jævnligt guides der hjælper dig tjene mere på din webshop, case studies af danske webshop ejere og nyheder indenfor e-commerce specifikt i Danmark.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hold din webshop opdateret med nye trends her

Top Posts

Hvorfor vælge Shopify?

Shopify er den hurtigste måde at komme igang med din webshop. De fjerner de tekniske problemer og har 24/7 support til at hjælpe dig med at komme igang.

Prøv Shopify

Flere Artikler